Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Murgie en Jhienga Tarkari (kip met garnalen)

Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 30 minuten.

Ingrediënten

3 eetlepels Faja Lobi Snesie Foroe (roerbakmix)
4 theelepels Exotimex Knoflook
1 Madam Jeanette peper
150 ml water
10 eetlepels olie
3 theelepels tomatenpuree
1/2 gele paprika
1/2 rode paprika
1/2 rode paprika
1 bosje paksoi
1 theelepel suiker
1/2 komkommer
250 gram broccoli
250 gram kipfilet
1/2 ui
150 gram grote garnalen

Bereiden

Olie verhitten, ui, knoflook en peper hierin lichtbruin fruiten; kip (in reepjes gesneden) en garnalen hieraan toevoegen en gaar bakken.
De Snesie Foroe (roerbakmix) en tomatenpuree hieraan toevoegen en het geheel enkele minuten roerbakken; vervolgens komkommer, gele en rode paprika, paksoi en broccoli toevoegen en 5 minuten roerbakken. Tenslotte het water en de suiker toevoegen en 10 minuten op zacht vuur laten sudderen; zout naar smaak toevoegen.
Serveertip: Serveren met o.a. Kotomisi Rijst.

Variatietip: Serveer dit gerecht eens met Spaghetti.

Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Tahoe met Broccoli (vegetarisch gerecht)
Broodje Pom
B.B. met R. (bruine bonen met rijst)
Doksa Masala (eendenborstfilet in masala)
Erwtensoep met TomTom

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes