Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Murgie en Jhienga Tarkari (kip met garnalen)

Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 30 minuten.

Ingrediënten

3 eetlepels Faja Lobi Snesie Foroe (roerbakmix)
4 theelepels Exotimex Knoflook
1 Madam Jeanette peper
150 ml water
10 eetlepels olie
3 theelepels tomatenpuree
1/2 gele paprika
1/2 rode paprika
1/2 rode paprika
1 bosje paksoi
1 theelepel suiker
1/2 komkommer
250 gram broccoli
250 gram kipfilet
1/2 ui
150 gram grote garnalen

Bereiden

Olie verhitten, ui, knoflook en peper hierin lichtbruin fruiten; kip (in reepjes gesneden) en garnalen hieraan toevoegen en gaar bakken.
De Snesie Foroe (roerbakmix) en tomatenpuree hieraan toevoegen en het geheel enkele minuten roerbakken; vervolgens komkommer, gele en rode paprika, paksoi en broccoli toevoegen en 5 minuten roerbakken. Tenslotte het water en de suiker toevoegen en 10 minuten op zacht vuur laten sudderen; zout naar smaak toevoegen.
Serveertip: Serveren met o.a. Kotomisi Rijst.

Variatietip: Serveer dit gerecht eens met Spaghetti.

Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Snesie Foroe (Surinaams-Chinees kipgerecht)
Roast Red Pork (geroosterd varkensvlees)
Pom met Quorn (Surinaams ovenschotel)
Masterbeef met Bakbanaan
Moksie Alesie met Masterbeef en Garnalen

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes